Draagdoeken Blend Wol-Katoen 

De perfecte draagdoek van MADELYV AMSTERDAM 

Een goede draagdoek voor jouw baby dient uiteraard aan vele voorwaarden te voldoen. Naast veiligheid voor je baby, vindt MADELYV AMSTERDAM het ook belangrijk dat de draagdoek een stijlvolle toevoeging is op jouw outfit. Om die reden ligt onze focus niet alleen op de praktische kant van het gebruik van een draagdoek, maar zeker ook op kwaliteit, het gebruik van unieke en hippe ontwerpen én een luxe uitstraling.

Onze visie op draagdoeken

MADELYV AMSTERDAM vindt de baby draagdoek een geweldig product voor zowel de vrouw als de man. Echter richten de meeste aanbieders van draagdoeken zich op de praktische kant en minder op het modieuze aspect. Om die reden is MADELYV AMSTERDAM een waardevolle aanvulling op het huidige aanbod van draagdoeken. Wij bieden draagdoeken aan in verschillende prints, maar ook in effen varianten. Alle draagdoeken zijn voorzien van een opvallend en kenmerkend randje ter afwerking. Het dragen van een baby in een draagdoek is een verschijnsel dat we zien in vele culturen over de gehele wereld. Ook in Nederland stijgt de populariteit. Wij geloven dat de hippe en modieuze doek steeds meer te zien zal zijn in het huidige straatbeeld en dat vele ouders het gemak hiervan gaan ervaren!

Draagdoek baby

Krijgt u zelf een baby of een bekende van u? Onze draagdoeken worden altijd afgeleverd in een luxe geschenkverpakking. Een draagdoek baby is leuk als kraamcadeau voor op een babyshower of bij de geboorte van een baby maar ook zeker om jezelf cadeau te doen!

Hoe worden de draagdoeken van MADELYV AMSTERDAM gemaakt?

Elke draagdoek van MADELYV AMSTERDAM wordt met de hand gemaakt door een atelier in Amsterdam. Op deze manier wordt aan elke draagdoek baby afzonderlijk veel aandacht besteed en ‘tot in de puntjes’ mooi afgewerkt. Onze linnen draagdoeken bestaan uit 100% linnen. Dit zorgt voor stevigheid en linnen is ook in de zomer lekker koel. Onze Jacquard geweven doeken zijn gemaakt van biologische wol en biologisch katoen. De licht diagonale rek zorgt voor een optimaal draagcomfort. 

Draagdoek knopen 

Zoals bij alles, geldt ook hier: oefening baart kunst! Het zal in het begin even wennen zijn om de knooptechnieken onder de knie te krijgen. Heb je eenmaal het trucje door dan zal je merken dat je de doek snel omknoopt en klaar bent om op pad te gaan. MADELYV AMSTERDAM levert een instructiekaart draagdoek knopen bij de bestelling. Daarnaast kun je op onze website beeld en uitleg vinden voor meerdere knoopinstructies.

Kijk op de instructie draagdoek knopen voor verschillende manieren waarop je jouw draagdoek kunt dragen!