Productinformatie

De draagdoeken van MADELYV AMSTERDAM zien er niet alleen heel mooi uit, ze zijn ook nog eens heel erg fijn om te gebruiken. 

Onze stoffen: stevig en natuurlijk

De draagdoeken van MADELYV AMSTERDAM zijn soepel en sterk. Door de jacquard weeftechniek hebben de draagdoeken een lichte diagonale rek. De draagdoek behoudt zijn stevigheid, ook na regelmatig wassen. Tussentijds de draagdoek strakker aantrekken omdat deze losser is gaan zitten is dus niet nodig. De draagdoeken die door MADELYV AMSTERDAM worden gemaakt zijn van natuurlijk materiaal: 100% katoen of 100% linnen. 

Draagdoek knopen

Het kost even wat oefening om de draagdoek te knopen, maar wanneer je de knooptechniek eenmaal door hebt dan heb je dit snel gedaan. Je draagt binnen de kortste keren je kindje met gemak overal naartoe. We helpen je hier graag mee. Bekijk de instructie draagdoek knopen waarop een methode om de draagdoek te knopen stap voor stap wordt uitgelegd.

Afmetingen van de draagdoek

One size fits all. De doeken zijn 5 m. lang en 0,7 m. breed. Een groot voordeel van het zelf knopen en de ruime lengte van jouw draagdoek is dat je deze altijd voor jouw kindje op maat kan maken. Zo zorg je ervoor dat je kindje strak tegen je aan zit en niet wegzakt. De doek kan direct vanaf de geboorte worden gebruikt en is comfortabel tot jouw kindje een gewicht van ongeveer 12 kg heeft bereikt. Op je rug dragen kan zelfs nog comfortabel zijn bij een zwaarder kindje. De uiteinden van de draagdoek steek je gemakkelijk weg.

Wasinstructie

De draagdoeken van MADELYV AMSTERDAM kunnen in de wasmachine worden gewassen. Wij adviseren hierbij een temperatuur van 30 graden aan te houden. De doeken zijn niet geschikt om in de droger te doen maar drogen snel. Strijken zal niet nodig zijn, eventuele kreukeltjes zullen zodra de draagdoek omgeknoopt zit niet meer zichtbaar zijn.