Over ons

Wil je op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen, nieuwe plannen, welke events gepland staan en waar we allemaal verder mee bezig zijn? Check en like onze Facebookpage! https://www.facebook.com/madelyvamsterdam

Amsterdam zit vol met kinderen. En met ouders. Maar ook met hoge trappen en drukke sociale levens. Dit is wat wij dagelijks zien. In de rest van Nederland is dit natuurlijk niet anders.

Hoe kan dit allemaal beter gecombineerd worden dan met de draagdoeken van MADELYV AMSTERDAM?

Je kindje dicht, veilig, warm en stevig tegen je aan. Te gebruiken direct vanaf de geboorte tot een leeftijd van ongeveer 1,5 jaar. Het lijkt wat lastig maar na een paar keer oefenen met het knopen, heb je het zo voor elkaar. De draagdoek zorgt voor een goede houding bij jouw kindje en maakt de kleine heerlijk rustig. Je hebt letterlijk en figuurlijk jouw handen vrij voor waar je dan ook mee bezig bent.

De doek is zo op te vouwen en deze kun je dus overal mee naartoe nemen in je tas. Dat is een stuk handiger dan een kinderwagen overal mee naartoe slepen.

De draagdoeken van MADELYV AMSTERDAM onderscheiden zich door de luxe en hippe uitstraling. Hierdoor is de doek naast een praktische drager ook gewoon een mooie aanvulling op jouw outfit. Met mooie prints en opvallende randjes zijn het echte eyecatchers.

Wil je voor elke outfit een andere draagdoek? Of ben je op zoek naar een meer basic doek die overal bij past maar wel net dat beetje anders is? Neem een kijkje in onze online shop!

Onze doeken worden altijd als een luxe cadeautje bij je thuis afgeleverd.

Madelon en Yvonne van MADELYV AMSTERDAM

 

MADELYV AMSTERDAM is opgericht door Yvonne van Beek en Madelon Beusink. Na allebei een aantal jaar bij een grote multinational te hebben gewerkt besloten ze het roer om te gooien en te gaan doen wat ze het leukst vinden. Dat is ondernemen, waarbij het creatieve en sociale aspect voorop staat. Het resultaat is dat zij hun eigen merk hebben ontwikkeld en in de markt hebben gezet.

Het merk MADELYV AMSTERDAM richt zich op accessoires voor jonge en hippe ouders. Luxe, fashion, retro, stoer en chic. Dat alles omvat waar MADELYV AMSTERDAM voor staat!

Ze zijn en blijven eveneens hard op zoek all over the world naar mooie stoffen die ze aan hun collectie toe kunnen voegen. De draagdoeken die door MADELYV AMSTERDAM worden gemaakt zijn van natuurlijk materiaal: 100% katoen of 100% linnen. Aan elke draagdoek wordt afzonderlijk veel aandacht besteed, ze worden stuk voor stuk handgemaakt in Nederland.  

Don’t forget about yourself. 

MADELYV AMSTERDAM