Bezorging en Retouren

Bezorging

Wanneer je een draagdoek bij MADELYV AMSTERDAM bestelt, dan ontvang je van ons direct een bevestigingsemail. Je bestelling wordt in Nederland binnen 3 werkdagen door PostNL als pakketje bij je bezorgd.

Je ontvangt de draagdoek altijd in een luxe geschenkdoos. Perfect als kadootje. Voor iemand anders, of voor jezelf natuurlijk!

Binnen Nederland is de verzending gratis. Wil je dat de draagdoek in het buitenland wordt bezorgd, dan kan dat uiteraard. Per land gelden hiervoor andere prijzen.


Retouren

Het artikel dient binnen 14 dagen onbeschadigd en ongebruikt te worden geretourneerd in de originele en onbeschadigde verpakking. Alle originele toebehoren dienen te worden meegezonden. Vermeld bij het retourneren de reden hiervan en het ordernummer, zodat wij dit snel kunnen verwerken en onze producten kunnen blijven verbeteren. Vergeet niet de retourzending voldoende te frankeren.

Zodra wij de zending binnen hebben, zullen wij de prijs van de draagdoek restitueren. Retourzendingen kunnen worden gestuurd naar het adres dat op het meegeleverde retourlabel staat.


Garantie

Wij staan helemaal achter ons product. We checken elk item goed voordat deze verzonden wordt. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed gegaan zijn in de productie dan horen wij dit graag via info@madelyvamsterdam.nl. Wij zorgen voor een passende oplossing.